Какво е защитно фолио (PPF) и как работи?

В динамичния свят на автомобилите, поддържането на перфектен външен вид е ключов аспект за всеки собственик. Един от най-ефективните методи за защита на автомобилната боя е използването на защитно фолио за автомобил или както е широко известно – PPF (Paint Protection Film). PPF защитното фолио за кола е прозрачно фолио, което се поставя директно върху боята на автомобила.

Неговите ползи са многобройни:

  • Защита от драскотини и камъчета: На пътя често може да срещнете малки камъчета, които при контакт могат да оставят следи. PPF защитно фолио за автомобил ефективно предпазва от това.
  • Устойчивост на UV лъчи: Фолиото блокира вредните UV лъчи, което предотвратява избледняването на боята.
  • Лесно почистване: Замърсяванията по-лесно се отстраняват от защитното фолио в сравнение с оригиналната повърхност на колата.
  • Съхраняване на блясъка: Автомобилът изглежда нов по-дълго време, тъй като фолиото помага за запазване на оригиналния блясък на боята, както може да предпази боята от вандалски прояви (надиране с ключ, отваряне на врата в паркинг, надраскване на боята от друг автомобил).
  • Допълнителна защита: Предпазва от птичи изпражнения и смоли от дърветата. При облепяне на кола с фолио, изборът на качествен материал е от съществено значение.
mercedes-oblepqne-sys-zashtintno-folio-ppf

В Титаниум Студио използваме специални подбрани PPF защитни фолиа за автомобил от най-висок клас на марката STEK DYNOshield, което ни позволява да предоставяме на нашите клиенти 10 годишна писмена гаранция. Когато искате най-доброто за вашия автомобил или имате нужда да научите повече за процеса на монтаж, може да отправите запитване в контактната ни форма. В контактната ни форма също може да заявите оферта според индивидулната нужда, на Вашия автомобил.